Paasto- ja rukousviikot 2015: Päivä 2, Jh. 15

 

Nojaan usein Jumalan lupaukseen siitä, että hän on hyvä puutarhuri. Hän saa minussa aikaan hedelmän, hän on sitoutunut minuun ja pysyy minussa, kun minä pysyn hänessä (Joh. 15). Kun noudatan Isän käskyjä, pysyn hänen rakkaudessaan. Jeesus on antanut meille käskyn: rakastakaa toisianne (Joh. 15:10,17). Olen miettinyt miltä rakkaus näyttää. Älkäämme rakastako sanoin ja puheessa, vaan teoin ja totuudessa (1. Joh. 3:18).

 

Syksyn aikana rukoillessa Jumala on laskenut sydämelleni haaveen. Seurakunnan tulee olla tunnettu radikaaleista rakkauden teoista. Rakkauden teko voi muuttaa ihmisen elämän kurssia pysyvästi. Vastaanottaessa rakkautta sydämemme herää ja kääntyy toisten puoleen. Rakkaus herättää myötätuntoa. Tätä kansamme kipeästi tarvitsee tänä aikana. Lopun aikoina monien rakkaus kylmenee. Tehdessämme rakkauden tekoja kylvämme ihmisten sydämiin Isän rakkautta, jotta heillä myös olisi mistä ammentaa. Minut herätti seuraava raamatun paikka: ”Jos joku, jonka toimeentulo on turvattu, näkee veljensä kärsivän puutetta, mutta sulkee häneltä sydämensä, kuinka Jumalan rakkaus voisi pysyä hänessä?” (1. Joh. 3:17)

Katsoessani Jeesusta näen, että minulla on annettavaa ja varaa antaa.

Rukoillaan, että JOKAINEN Suomeen tulija saisi osansa siitä, mitä Jumala tänä aikana täällä tekee. Rukoillaan herätystä myös maahanmuuttajien ja pakolaisten keskuuteen.

Rukoillaan inspiraatiota rakkauden tekoihin. Rakastamme, koska Jumala on rakastanut ensin. Kuljetaan siis Isän lapsina kuuluisuudessa. Hän saa meissä aikaan hedelmän, myös rakkauden.

Kiitetään Herraa siitä, että raha tai sen puute ei estä hänen valtakuntansa tulemista. Danny Silk on sanonut, että eläessämme rakkauden mukaan, valtakunta tulee näkyväksi kauttamme.

Mesi, 23 v.

Kategoria(t): Paasto- ja rukousviikot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentit on suljettu.