Paasto- ja rukousviikot: Päivä 4, Ef. 3:17-19

 

Ehkäpä kaikkein tärkein Raamatun lupaus minulle, on lupaus rakkaudesta. Eikä mistään tavallisesta rakkaudesta, vain täydellisestä, kauniista ja valtavasta joka ylittää kaiken tiedon.  Ef. 3:17-19: ”Näin Kristus asuu teidän sydämissänne, kun te uskotte, ja rakkaus on elämänne perustus ja kasvupohja. Silloin te kykenette yhdessä kaikkien pyhien kanssa käsittämään kaiken leveyden, pituuden, korkeuden ja syvyyden, ja voitte tajuta Kristuksen rakkauden, joka ylittää kaiken tiedon. Niin Jumalan koko täyteys valtaa teidät.”

Sain kokea tätä jo ensi hetkestä, kun antauduin Jumalan kutsuun. Olin rakentanut itselleni tavan hakea rakkautta ja hyväksyntää vääristä paikoista ja väärin keinoin. Jumalan armosta elämässäni piste tuli vastaan, jossa myönsin, etten itse pärjää, eikä sitä rakkauden janoa, mitä sydämessä oli, voi sammuttaa ihmiskeinoin.

Kristusta seuratessani olen saanut jatkuvasti kokea enemmän. Kerta kerran jälkeen, kun luulen, ettei parempaa voi enää ollakaan, yllätyn, kuinka Kristuksen rakkaus valtaa minut yhä uudelleen, vielä syvempänä, äärettömämpänä ja kauniimpana, kuin koskaan aiemmin.  Ja minusta tuntuu, että pakahdun… Ja luulen, että Jumala haluaa rakkauden virtaavan minusta myös ulos, sillä rakkauden tunteet myös lähimmäisiäni kohtaan voimistuvat jatkuvasti.

Toivon sydämestäni, että en hukkaa tätä Jumalan antamaa lahjaa vaan voin jakaa sitä muille, niin kuin olen itse sitä saanut. Kol. 3:14 Mutta kaiken kruunuksi tulkoon rakkaus, sillä se tekee kaiken täydelliseksi.

Pia, 33 v.

PS. Heather Williamsin (biisi: This time around) sanoin: “Cause I’ve been rescued by a love that fills me deeper. Not looking back ‘cause now I’m seeing things much clearer. Love is so much better than it’s been before…”

Kategoria(t): Paasto- ja rukousviikot. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentit on suljettu.