JUMALANPALVELUKSET
Seurakunnan yhteinen viikoittainen kokoontuminen.
01

Jumalanpalveluksemme on epätäydellinen, aivan kuten mekin olemme. Siitä tekee erikoisen se, että täydellinen Jumala kohtaa epätäydellisen ihmisen.

Jumalanpalvelus on pieni, mutta tärkeä ja näkyvin osa yhteistä elämäämme. Siellä sinut toivotetaan tervetulleeksi seurakuntaan ja sen kautta pääset tutustumaan meihin lähemmin. Seurakunnan ytimessä ovat suhteet. Suhteet toisiin ihmisiin ja Jumalaan.

LAPSI- JA NUORISOTYÖ
Tärkeitä meille.
02

Unelmoimme uudesta Jumalaa rakastavasta sukupolvesta.

Haluamme kasvattaa sukupolven, joka tulee vastuullisesti rakentamaan yhteiskuntaamme ja tuemme heitä löytämään heille ominaiset tavat seurata ja palvoa Jumalaa. Seurakuntamme lapsi ja – nuorisotyössä haluamme ehkäistä syrjäytymistä ja eriarvoistumista. Seurakunnassamme on suuri joukko lapsiperheitä ja haluamme tukea huoltajia heidän kasvatustyössään. Meille lapset ja aikuiset ovat samanarvoisia.

PIENRYHMÄT
Paikka henkilökohtaiseen kasvuun ja yhteyteen.
03
Pienryhmät ovat paikkoja, joissa tutustumme toisiimme ja syvennämme suhdettamme toisiimme ja Jumalaan. Pienryhmän kautta pääsee näkemään ja kokemaan mitä seurakunta oikeasti on. Haluamme kulkea elämänmakuista matkaa yhdessä, johon kuuluu sekä kipuja että iloja.
DIAKONIA
Lähimmäisten palvelua yhdessä
04

Diakoniatyö on lähimmäisten palvelua yhdessä Jeesuksen esimerkin mukaan. Espoon vapaaseurakunnan Diakoniatyö tapahtuu pääsääntöisesti ViaDia Espoo Ry:n kautta.

no images were found