Ota yhteyttä!

Lillhemtintie 1, 02250 Espoo, Finland (ei postia)

Postiosoite: Muurarinkuja 1, 02650 Espoo, Finland

BIC: OKOYFIHH

IBAN: FI07 5780 4120 0040 95

Viite: 7773

Kenno Leier 044 0123777

Tero Koskinen 044 5251777

Espoon Vapaaseurakunta

Haluamme ottaa huomioon lähimmäisemme ja pyrkiä estämään koronavirusepidemian leviämistä. Emme halua lietsoa paniikkia, mutta toimimme vastuullisesti ja reagoiden tilanteen mukaan.

Seurakunnnan julkinen toiminta perutaan vähintään maaliskuun loppuun ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan netin kautta. Jumalanpalvelukset tullaan lähettämään netin kautta tavalliseen aikaan SU klo 16 ja pyhäkoulua voidaan pitää Anun valmisteleman materiaalin avulla oman perheen kesken. Näistä molemmista tulee lisätietoa sähköpostilistalle.

Kenno on seuraavat kaksi viikkoa etätöissä, koska hän on juuri palannut ulkomaanmatkalta.

Ympärillämme on ihmisiä, jotka pelkäävät ja ovat yksin. Voisitko sinä soittaa tai olla muuten yhteydessä johonkin lähimmäiseesi, kuunnella häntä ja rukoilla hänen kanssaan? Nyt on myös hyvä aika erottaa aikaa rukoukseen ja paastoon Espoon, Suomen ja koko maailman puolesta. Voimme turvautua Raamatun lupauksiin siitä, että Herra on kanssamme hyvinä ja pahoina päivinä. Häneltä tulee apu!

Seurakunnan työntekijöille voi soittaa ja lähettää viestejä!

ViaDia Espoo tiedottaa omasta toiminnastaan myöhemmin.

Vanhimmisto ja tiimi

Tiedote Espoon vapaaseurakunnalle koronavirustilanteen vuoksi

Evangelical Free Church of Espoo

Information due to the coronavirus

We are striving to prevent the spread of the coronavirus by cancelling all our events at least untill the 31st March. We do not want to incite panic, but act responsibly. The Sunday services will be sent through the Internet on Sunday at 4 pm, and the Sunday School will be held with material prepared by Anu among the families. More information will be added to the church mailing list.

There are people around us who are afraid and alone. Could you call or otherwise be in contact to someone lonely, listen to her/him and pray with her/him? Now is a good time to set aside time for prayer and fasting for Espoo, Finland and the world. We can trust to the promises of the Bible. The Lord is with us in good and in bad days. He is our Helper!

Please, contact the Church team, if in need.

ViaDia Espoo will announce its activities later.

Church Elders and team